A Föld Üzenete A Koronavírusról

A Föld Üzenete A Koronavírusról
A Föld Üzenete A Koronavírusról

“Ember! Én vagyok Gaia, a te igazi anyád. Ti mindannyian az én gyermekeim vagytok, az én testemből születtél, az én testem táplál és az én testembe fognak eltemetni. De te mégis elfelejtettél engem, elfelejtetted, hogy honnan jöttél és hová tartasz, és közben azt is, hogy ki vagy valójában.

Úgy szeretlek mint anya a gyermekét, és mindent megadnék neked. De te cserébe megtagadtál, megaláztál és megerőszakoltál. Én csak adtam és adtam neked, de neked sosem elég. Annyira hálátlan és érzéketlen vagy, hogy észre sem veszed, mennyire szenvedek. Eddig csak csendben tűrtem, de most már elég volt!

Eddig csak kevesen hallottátok a hangom, de most valóban mindenkihez szólok. Küldtem már tornádókat, szárazságot, olvadó jéghegyeket és erdőtüzeket, mégsem hallgattál rám. Felszólaltak nevemben embertársaid: kutatók, filozófusok és fiatalok, de rájuk sem hallgattál. De a koronavírus üzenete most az összes emberi gyermekemhez eljutott, mert ezt mindenkinek hallania kell. Eddig csak halkan suttogtam, de most hangosan szólok hozzátok: Elég volt!

Ember, tényleg azt hiszed, hogy erősebb vagy tőlem és irányíthatsz? Elég volt egy olyan apró vírust szülnöm amit te még csak nem is láthatsz, és felforgattam vele az egész életed. Egy végtelenül egyszerű, primitív, szinte jelentéktelen teremtény, te mégis félve rohansz a kényelmes barlangodba, hogy megvédd magad tőle. Értsd meg végre, hogy nem állsz a természet felett, a természet a te istened: Én, Gaia.

Eddig nem hitted el, ezért most megmutatom neked. De nem azért hogy megbüntesselek vele, hanem hogy tanulj belőle. Érezd a saját bőrödön, hogy ha én nem vagyok egészséges, te sem lehetsz az. Úgy élsz rajtam mint egy vírus, és azt akarom, hogy érezd át amit én is érzek.

Elveszem a levegőd, hogy fellélegezhessek. Megállítalak az utazásban, hogy kitisztuljon az egem. Bezárlak a házadba, hogy visszakapjam az életterem. Bezárom a gyárakat és a boltokat, hogy ne szennyezz a termékeiddel. Megállítom a gazdaságot, hogy visszakapjam a szabadságot.

Fordulóponthoz érkeztél, ez a helyzet azonban nem fog örökké tartani. Megadom a lehetőséget, hogy magadba nézz és eldöntsd: velem vagy, vagy ellenem? Mert ez a vírus sokkal többről szól, mint azt gondolod. Ez a vírus csak egy figyelmeztetés, csak egy apró kóstoló abból ami jön, ha visszatér minden a régi kerékvágásba, és úgy folytatod az életed, mintha mi sem történt volna.

Állj meg, csendesedj el és halld meg a szavam! Ne tagadj meg többé, emlékezz rám gyermekem! Tedd a szívedre a kezed és szeress úgy ahogyan én is szeretlek! Ígérd meg, hogy nem használsz ki többé, nem bántasz és nem felejtesz el! Éljünk együtt egészségben, harmóniában és boldogságban!

Gaia, a Földanya”


Ez a bejegyzés egy élő interaktív videós előadás és beszélgetés részeként született. Lemaradtál róla? Iratkozz fel az értesítőre, hogy legközelebb időben csatlakozhass!

Csatlakozz A Következő Élő Adáshoz!