Támogass

Segíts, Hogy Még Több Maszkot Készíthessünk!Üdvözöllek, Duli Gábor vagyok, spirituális tanító, környezetvédő és aktivista. Egy éve a környezeti válságra reagálva úgy döntöttem, hogy elindulok, és összeszedek 100 zsák szemetet a Bükkben. Nemrég pedig hazánkba is elérkezett a koronavírus, és azon kezdtem el gondolkozni, hogy mit tehetnék, mivel segíthetnék a legjobban. Ekkor döntöttem el, hogy maszkokat fogok varrni, és azokat szétosztom más környezetvédőknek.
A kezdeményezésembe Gorzó Viktória is becsatlakozott, és már több, mint 100 maszkot megvarrtunk saját kezűleg, saját költségen. Ezek a maszkok kétrétegű pamutvászonból, beépített filterrel készülnek. Moshatóak és fertőtleníthetőek, így többször használva sokkal környezetbarátabbak, mint eldobható társaik. A maszk csak zöld színben, csak zöldeknek készül, így egyben a közösség szimbóluma is.
Most azonban a te segítségedet is kérem. Segíts, hogy folytathassuk a munkát, hogy még több maszkot készíthessünk! Tegyél te is a környezetért, a környezetvédőkért és az egészségükért! Kérlek, lehetőségedhez mérten támogass havi rendszerességgel. Köszönöm!

Adományozz Paypal Vagy Bankkártya Segítségével!
Ha inkább banki átutalással szeretnél támogatni, ide küldd az adományod:

Név: Duli Zoltán Lászlóné

Bank: Erste Bank

Számlaszám: 11600006-00000000-85850499

Közlemény: Adomány